Lite fest på sjukan.

Det är till att kunna roa sig när man har långtråkig, dessvärre gick det lika dåligt som vanligt.

Ja då kan vi idag bocka av både den antihormonella sprutan och den sista röntgen för i år, imorgon är det ju visserligen ultraljudet på hjärtat som är kvar att göra men efter det sen så ska allt vara klart och då är det bara att invänta läkarbesöket nästa vecka. 

Idag när jag var på röntgen och dom skulle sätta en nål i armen på mig eftersom man får ett kontrast insprutat i kroppen under datortomografin, så frågade sköterskorna lite vänligt om jag hade blivit stucken mycket på sista tiden?
Ja det kan man säga, syns det menar ni svarade jag lite ironiskt. 
Ja det finns inte så många ställen kvar att sticka på här i armvecken men vi gör ett försök, och dom lyckades på första försöket så jag är nöjd. 
Nu ska jag bara ta blodprover på måndag inför läkarbesöket men sen så får mina vener vila lite, det kan dom behöva, jag ser lite ut som en pundare just nu. 

Det tråkigaste med denna dagen var att Linnea vaknade med en lättare feber imorse, det började redan igår kväll då hon började frysa helt plötsligt, sen var hon lite seg på förmiddagen idag men efter det tycker jag nog att hon varit sig själv igen så vi får väl se hur det blir imorgon, men då jag knappast kan skjuta upp mina röntgens/undersökningar så var Macke så illa tvungen att stanna hemma från jobbet idag. 
Imorgon får vi dock lösa det på annat sätt om det skulle behövas, men jag har en svärmor och svägerska som står redo i värsta fall. 
//Bex Jag som inte skulle till sjukan idag😞

Ja näe men så mycket för min sjukhusfria dag😞
Ringde onkologen imorse för att informera om att jag fortfarande har feber till och från och att jag blir ganska påverkad av den.
Sköterskan bad mig då att gå och ta nya blodprover igen för att se så jag inte har någon infektion i kroppen, för om jag skulle ha det så är det ju antibiotika som gäller.
Det tråkiga var ju bara att det var sån fruktansvärd kö uppe på provtagningen, så nånting som för mig tar typ 5minuter tar alltså ca 1 timme istället då det var så många som stod i kö.
Och som vanligt så syntes det inte heller nånting på mina blodprover, proverna såg lika bra ut som vanligt, så då känns det som att man har gjort allt detta i onödan.

Visserligen skönt att det inte visar nåt på proverna så att man slipper antibiotikan men det är väl nåt otroligt att man kan ha så mycket feber men ändå vara "helt frisk" missförstå mig rätt.
Jag blir så trött av det här och när man då är iväg om dagarna på olika röntgens och kontroller så orkar man inte mycket mera sen, man blir liksom slutkörd av bara sjukhusbesöken.

Imorgon har jag återigen en ny röntgen och innan dess ska jag ner till vårdcentralen för att ta min spruta i magen.
Så det är fullt upp imorgon oxå, jag får se det som en besiktning, jag ska kolla så att kroppen håller ett tag till.
Dessvärre varar inte min resultat på besiktningen lika länge som på bilen.
Bilen klarar sig ju ett helt år tills det är dax igen mina håller ju bara tre månader.
Men då kan man i och för sig passa på att känna sig lite mer värdefull än en plåtlåda iallafall😂😂
Bex

Lyckan blev kortvarig.

Tro att jag var glad igår kväll när jag för en gång skull inte känner mig febrig, jag tog inte ens någon temp då jag mådde så bra, men lyckan blev dock inte så långvarig då jag imorse istället vaknade med feber.
Mådde skit imorse, jag frös och kände mig konstig i hela kroppen.
Jag var ju tvungen att gå upp väldigt tidigt imorse då jag skulle vara på sjukan i Linköping redan kl 08:30 för att ta sprutan, och innan jag kunde åka till Linköping skulle jag hinna lämna båda barnen på skola och dagis till frukosten oxå.
Jag började morgonen med att ta en dusch för att försöka få igång någon slags funktion i kroppen, för jädrar vad segt det gick, jag hann inte ens dricka kaffe utan fick ta med en termosmugg i bilen.
Stressigt värre blev det och det är inget att rekommendera när man har feber.
Men när den febernedsättande tabletten kickat in och kaffet druckits upp så försvann febern och jag började må helt ok igen, trött men ok.
Börjar dock bli väldigt trött på att få feber varje dag, det tar onödigt mycket på mina krafter.
Känns som om jag kan lägga dom krafterna på annat.
Kanske får bli ett samtal till onkologen imorgon ändå för att informera om att febern fortsätter, nåt måste ju göras jag kan ju omöjligt gå och ha feber resten av livet.

Annars har jag en sjukhusfri dag imorgon så det gäller ju att passa på och njuta😉
//Bex