Torsdagsdrink på Bråvalla.

Ny frissad och med en nyinköpt Linkin Park tröja tog jag och Becca våran "torsdagsdrink" på Bråvalla. 

Jisses vilken upplevelse det blev igår då vi var på Bråvalla och tittade på Linkin Park. 
Dom är så fantastiskt bra och det är ett sånt drag i deras musik så att man omöjligt kan stå still. 
Jag är så väldigt tacksam att jag fick chans att gå på deras spelning för den kan jag leva på länge, så det tackar jag pappa för. 
Jag, Macke och Becca möttes även upp med Erika och Stefan mf innan vi drog till Bråvalla och vi var alla väldigt nöjda med Linkin Parks uppträdande, så även om det blåste och blev lite småkyligt så var det en helt underbar kväll/natt som jag sent kommer att glömma, vi slapp till och med regnet. 

Så det här blev en riktig toppenvecka som startade med en tvådagarstripp till Ullared med bästa tjejerna, som sen övergick till läkarbesök med det glädjande beskedet om att jag får ett break med cytostatikan i sommar så kroppen kanske får lite tid att återhämta sig. 
Och så toppar vi veckan med Chester, Mike och gänget i Linkin Park livs levande på en scen i Norrköping, det är nu man skulle kunna stanna tiden för en stund och bara njuta. 
//Bex 

Jag HATAR dig.

Jag finner inte längre några ord, det går inte att förklara hur arg, ledsen, besviken och rädd jag blir när människor bara dör på löpande band utav den här jävla sjukdomen. 
Det känns som att det är väldigt många som behövt sätta livet till nu på sistone. 
Senast igår läste jag att skådespelaren Michael Nyqvist gått bort på grund av den vidriga cancern. 
Förra torsdagen när jag kommit hem från Becca och gick in på FB så möttes jag av orden "vila i frid" och en bild på en tjej som är i ungefär samma ålder som mig. 
Våra barn har gått på samma dagis och vi har pratat en del eftersom att vi lite sitter i samma sits.
Men nu är hon alltså inte längre med oss, sjukdomen vann kampen och ännu ett ljus släcks på vår jord och tänds på himlen. 

Hur fan kan du vara så förbannat grym och känslokall?
Jag mår illa av din framfart och skövlande av så många människors liv, och varje gång jag behöver läsa om ditt senaste offer så väcks rädslan i mig, rädsla över att bli nästa offer, rädslan över att förlora den kamp jag strider. 
Jag HATAR dig och vad du gör med människor. 
Näe fy f@n, jag finner inte rätta orden om dom överhuvudtaget finns. 
Men att hatet emot dig finns det är det ingen tvekan om. 
Vila i frid fina Mia ❤️❤️
(Och Michael) 

För övrigt så gick mitt läkarbesök bra idag. 
Jag fick med mig Ida och Molly som stöd då Macke hade väldigt svårt att ta ledigt från jobbet. 
Allt i kroppen stod still och var oförändrat, så nu får jag ta min efterlängtade paus. 
Den blev dock inte riktigt som jag hade hoppats på, den blev däremot lång, hela sommaren ska jag gå utan cellgifter (juli, augusti och september) men jag måste iallafall åka till Linköping var 3:e vecka för att få antikroppar och även skelettstärkande emellanåt, sen är det den antihormonella sprutan var 28:e dag som jag ska fortsätta med och så ska jag även börja att äta de antihormonella tabletterna igen varje dag fram tills vi återigen börjar med cellgifterna. 
Så helt medicinfri blir jag knappast, men jag slipper åtminstone cytostatikan och det är den som ger mig flest biverkningar så jag får vara nöjd med det, å andra sidan om jag skulle gått utan någon medicin alls i tre månader så skulle jag gå och oroa mig för det istället och nojja mig för minsta lilla jag känner i kroppen, så detta blir nog bästa lösningen även om jag hade önskat att jag kunde typ få känna mig frisk för ett tag. 
//Bex 

Två dagar i paradiset😆

Tur vi har stor bil. 

Jaha då var man hemma igen efter att ha spenderat två dagar med bästa brudarna i Ullared, två helt underbara dagar blev det i detta "paradis" med mycket skratt, shopping och god mat, dock något fattigare men vad gör väll det när man har haft så roligt som vi haft det. 
Välbehövligt nu så här inför morgondagens allvar, för imorgon har det blivit dax för läkarbesök med både röntgensvar och svaret på om jag kommer att få ha något uppehåll med cellgifter under sommaren. 
Känner mig måttligt nervös nu, så det är skönt att jag varit upptagen med så mycket annat de senaste dagarna att jag inte riktigt hunnit att tänka på eländet.
Och efter alla kilometer man vandrat inne i varuhuset dessa dagarna så borde man inte ha några problem att somna ikväll även om nervositeten finns där. 

Så nu laddar jag om till torsdagen och Bråvalla där Linkin Park kommer att spela, och för mig så är det egentligen bara det som är intressant, jag menar det är inte mycket som slår LP och deras gamla godingar. 
//Bex