Det måste firas🍾

(null)
Ja då gjorde jag igår den sista lilla avstickare till vårdcentralen som var det enda som jag hade kvar 2017, så nu har jag inga mer sjukhusbesök förens nästa år.
Tjoho det menas ju oxå att jag lyckats övervinna kampen mot cancer ännu ett år så det måste vi nog fira imorgon med pompa och ståt, så himla kul att alla andra oxå tänker likadant och firar morgondagen med champagne och fyrverkerier, tro att man känner sig speciell😂😂

Idag var äntligen mamma/mormor Susanne här på "julfika" och ungarna fick sina julklappar tillslut.
Det blev lite smycken, kläder och så fick Liam ett nytt spel till tv:spelet, det var lego och jurassic park i ett och samma spel så tro att Liam var lycklig. 

Nu inväntar vi morgondagen, den blir inte som vi tänkt men vi ska nog få det trevligt ändå, bingolotter är inhandlade till hela familjen och så även rislyktor och lite extra god mat med dessert, sen får man helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda. 
Man får liksom göra det bästa av situationen men kommer dock sakna vännerna i Vimmerby oerhört mycket😢
Gott Nytt År på er allesammans🎉🍾🥂
//Bex 

48 timmars nedräkning.

Påhitt för att få timmarna att gå😉 (null)
Jahop då blev våra planer inför nyårsafton ändrade, först åkte jag och fröna på magsjuka och när vi trodde att vi var färdiga så blev det Mackes tur. 
Vi skulle egentligen åkt några stycken till Vimmerby och firat in det nya året med Petra, Johan och barnen och hade inte Macke insjuknat så hade vi kunnat åka, men då vi skulle åkt redan på lördagen så blir det väldigt tight med dom här 48 timmarna som ska gå innan man börjar vistas ibland folk. 
Jag och fröna har däremot varit friska i 48 timmar nu. 
Dagen/dygnet då fröna är sjuka så ligger dom mest och sover och gör inget speciellt väsen av sig, ja förutom när dom måste göra av med lite maginnehåll då förstås, dagen efter kommer hungern och man får hejda ungarna så dom inte äter för mycket, och så har vi den sista dagen då dom är uttråkade och rastlösa och inte kan förstå varför dom inte kan få gå ut bland folk.
Så vilken tur att Liam då fick ett tv:spel i julklapp, vi har haft ett väldigt gammalt tv:spel här hemma som bara stått i flera år och nu när vi väl börjat använda det så kom vi fram till att det inte längre finns några spel att köpa till den modellen, så då fick Liam ett lite nyare och bättre begagnat spel i julklapp.
Och det har verkligen kommit till nytta dom här dagarna. 
Sen för att komma ut och få lite frisk luft så har vi haft våran egna lilla tipspromenad runt huset där jag även gömde en del frågor så dom fick gå och leta lite. 
Shit vad påhittiga vi är😂
Till kvällen idag så hade äntligen dom 48 timmarna passerat och jag tog fröna med mig och åkte för att handlade lite. 
Nu när man precis varit sjuk och hört om hur många fler som insjuknat i magsjuka så blir man smått nojig, jag gick i affären och undvek allt som andra kan tänkas ha pillat på och den största fällan av dom alla känns ändå som att det är lösgodiset som varenda människa går och pillar i och man har ju sätt att vissa gärna tar hjälp av händerna när det grävs i byttorna, så till nyår blir det inget lösgodis i detta hus utan vi köper färdiga påsar istället😉 
//Bex 

Då tycker jag synd om mig själv.

(null)
Ja det blev inte mycket med vårat fortsatta julfirande som vi hade tänkt, igår på annandagen skulle vi egentligen träffat mormor Susanne och delat ut fler julklappar, men då vi istället drog på oss denna förfärliga magsjukan så blev det inte så mycket med det, och idag skulle vi träffats hela familjen Bernhard/Eriksson hemma hos svärföräldrarna på "julfika".
Jaja, det blir inte alltid som man tänkt och vi fick ju fira julafton iallafall så man får väl vara glad för det. 
Sen brukar magsjuka vara snabbt övergående, det är inte som influensa eller förkylning som håller i sig i många dagar ibland veckor, så vi är nu redan i stadiet då vi försöker återfå aptiten.
Man kan väl se det som en snabb diet så här efter all julmat och julgodis😬
Men finns det nån gång då jag verkligen tycker synd om mig själv så är det när jag är magsjuk, Öjöj då är jag inte kartig vill jag lova.
Men nångång ska jag väl få göra det oxå. 
//Bex