Dans, skoj och en borttappad röst;)

 
Japp då har man sett E-Type oxå. 
Och då jag lyckades att få till allt så jag faktiskt kände mig bekväm igår så kunde jag slappna av och ha så jädra roligt, det skrattades, dansades och firades till fullo. 
Jag sjöng och stoja så mycket att jag till och med tappade rösten emellanåt, men det var de värt.
Idag är man dock lite sliten, känner mig lite trött och väldigt ansträngd i rösten men det är ju inte så konstigt för min röst har inte varit ok på flera dagar, så egentligen var det väl kanske inte så genomtänkt av mig att gå på fest igår då jag knappt hunnit bli frisk från influensan (eller vad det var) som jag hade tidigare i veckan men ibland får man faktiskt följa sitt hjärta och vilja istället för att vara smart och lyssna på hjärnan. 
Och jag behövde detta som en uppvärmning inför veckans alla prover, behandlingar och möten. 
Man måste få ha lite roligt emellanåt för att orka med allt allvar i vardagen. 
 
Och jag får så mycket positiv peppning av det här gänget eftersom vi inte träffas så ofta, så jag blir alldeles varm. 
Och det syns på deras beteende och ansiktsuttryck hur impade dom faktiskt är utav mig/oss som tampas med det här dagligen och ändå försöker funka som en helt "vanlig" familj. 
Men det är ju faktiskt just det som får oss att klara vardagen så bra som vi gör, att vi försöker leva som en "vanlig" familj. 
//Bex 

Imorgon var det dax igen.

Japp nu börjar ångesten komma så smått igen, för imorgon är det dax för vännens/gamla chefen kikis födelsedagsfirande. 
Vi startar kvällen i kikis lägenhet där vi ska umgås och dricka lite för att sen dra vidare till borgen och old gold där självaste E-Type ska spela. 
Ska bli väldigt roligt och det är alltid lika kul att träffa och umgås med gamla vänner, men så är det ju det här med att fixa iordning sig. 
Då typ alla på festen redan vet om min situation så känns det inte som nåt större problem över hur man ser ut där, men sen när man ska gå ut och visa sig bland en massa folk det är då det blir jobbigt, det är då man inte känner sig så bekväm längre. 
Nu har visserligen de värsta utslagen försvunnit så det blir nog att gå utan nån slags huvudbonad och bara där försvinner ju ett stor problem, men sen har vi ju fortfarande resterande "problemen" kvar, så som alla feakgrejer, det vill säga lösfransar, löstuttar, sen även vad man ska ha på sig. 
Jag kan liksom inte ta på mig vad som helst då allt inte riktigt funkar till mitt nuvarande utseende, men jag får väl försöka göra det bästa av situationen och jag har faktiskt köpt mig en väldigt enkel t-shirt klänning som sitter extremt bekvämt, kanske lite tråkigt men eftersom jag inte känner mig så bekväm för övrigt så vill jag hellre ha bekväma kläder än att dra på mig nån "snygg och sexig" blåsa som jag måste gå och dra i hela kvällen för att den ska sitta på plats, jag har fullt upp ändå med allt annat som måste sitta på plats;)
Jaja vi får göra det bästa av situation som sagt, synd bara är att jag måste försöka sminka mig själv😩
//Bex 

Klantigt;)

Alltså ni kanske minns att jag sa att det är en del tabletter som ska tas innan varje behandling, där ibland kortisontabletter och allergitabletter, dessa tabletter ska intas tre timmar innan varje behandling så när jag tar tidiga behandlingen tar jag alla tabletter i samband med frukosten men när jag tar behandling vid 13:00 ska tabletterna inte tas förens vid 10:00
Det kan tyckas som en simpel grej att komma ihåg men då det är massa andra grejer oxå så som bedövningsplåster som ska på och sprutor som ska med och ja jag vet inte allt så är det ganska lätt att glömma, jag har nämligen gjort det förut men kommit på det när jag anlänt till sjukan så då har jag kunnat få alla mediciner i droppåsar istället. Men ju mer jag tänker på det nu desto mer funderar jag på om det kan vara så att jag möjligtvis kan ha glömt att tagit tabletterna förra tisdagen (vid sista behandlingen) 
Det brukar gå av ren vana att jag drar i mig alla tabletter så jag kan lika gärna ha tagit dom, men jag kommer verkligen inte ihåg.
Det brukar ju slå till som en blixt från klar himmel när man kommer på att man glömt nåt men det har det inte gjort i detta fallet, så frågan återstår, tog jag tabletterna eller ej? 
 
Jag ska fråga min sköterska vid nästa behandlingstillfälle vad som händer om man inte tar kortisonet, allergitabletter och magtabletterna innan behandling. 
Men jag kan ju tänka mig att risken är att man kan få allergisk reaktion och det känns ju som att det kan vara det jag åkt på med tanke på alla de utslagen jag fått som börjat torka ut nu. 
Alltså så jädra klantigt i sådana fall, och om det här är vad som händer när jag inte tar mina piller så lär jag nog inte glömma det igen;)
//Bex