Uppehållet kan bli långt.

(null)
Idag har jag varit och fyllt på med lite medicin igen, och då det bara var antikroppar och antihormonell spruta så mår jag helt ok efter behandlingen. 
Visst så blir man lite seg och tung i huvudet men värre än så är det ju inte just nu iallafall. 
Nu ska jag göra en behandling till innan jul precis men sen vet jag inte om jag kanske ska röntgas efter nyår direkt eller hur dom hade tänkt. 
Men sköterska idag sa att om allt fortsätter att se stabilt ut och inget har börjat att röra på sig så kan nog mitt uppehåll från cytostatikan bli ännu längre. 
Skönt men oxå lite skrämmande. 
Som jag sa till min sköterska idag så blir man lite mer nervig om man får ont i t.ex huvudet och inte tar några cellgifter, första tanken är ju aldrig god precis. 
Helt förståligt och helt normal reaktion såklart menade sköterskan, men det skulle vara så skönt att slippa dessa tankar nån gång, men det kommer självklart aldrig att hända. 
Men hur som helst så är självklart uppehållet från cytostatikan nyttig för min kropp så att den får återhämta sig så mycket som möjligt, och ju längre uppehåll desto bättre med tanke på hur mycket cytostatika som jag fått genom dom här åren. 
//Bex 

Driver morsan till vansinne.

(null)
Idag har en av mina ungar fått mig att tjuta av ilska. 
Det händer inte ofta även om jag har kort stubin och är väldigt känslig, men i dag var det droppen. 
Liam har nämligen valt att gå och sätta sig eller vad han nu gjort i en stor gyttje/lerpöl, han har alltså inte trillat i leran utan han har själv valt att bara rakt upp och ner satt sig i den. 
Han hade inte ens regnkläderna på sig som kanske tål lite mer utan han hade sin vanliga jacka och överdragsbyxor. 
Om det varit en olycka så hade jag absolut inte blivit så arg, men när han vet hur himla fel han har gjort så blir jag tokig. 
Alltså visst han är ett barn men så pass gammal är han så att han vet att man inte gör som han gjort. 
Till och med kläderna som han hade under ytterkläderna var leriga. 
Jag drog ihop alla kläder och stövlar i en påse och gick till tvättstugan, där finns ju stora diskhoar så man kan skölja bort leran innan man slänger in det i tvättmaskin, men självklart så var väll båda tvättstugorna uppbokade och det som typ alltid finns en tvättstuga ledigt. 
SATAN!!!!!!!
Och imorgon ska jag till Linköping och ta medicin så då kan jag gärna inte tvätta.
Så det blev av slänga in skiten i duschen och spola av allt där tills jag får chans att tvätta, Macke får väll rensa avloppet på lera sen. 
Jädrar vad arg jag blev, men det är väll som Macke säger han är ett barn och dom får för sig sådana här dumheter så man kan inte bli allt för arg, men det kommer nog dröja ett tag innan Liam får vara kvar nere på skolan själv efter hämtning, för tydligen så tror han att bara för att han har gått hem ifrån skolan så kan han göra vad han vill. 
Jädra unge😠
//Bex 

Blev yr och fick hjärtklappning.

(null)
Måndag och massor att göra som vanligt efter helgen och speciellt när det är behandlingsvecka, då startar jag nämligen upp veckan med att ta blodprover.
Idag när jag hade varit ute och cyklat för att ta mig till sjukan och sen till Apoteket mm så började jag känna mig lite yr, fick hjärtklappning och blev nästan illamående. 
Jag cyklade hem och min tanke var från början att jag skulle åka och storhandla direkt, men jag kände mig så konstig att jag var tvungen att bara slänga mig i soffan när jag kom innanför dörren, jag vet inte om jag kan ha blivit alldeles för ansträngd med tanke på att min förkylning inte har släppt helt än, jag kände mig helt slut och andfådd när jag kom hem och det tog ett tag innan jag återfick min normala andning igen. 
Men efter lite vila så kände jag mig tillräckligt bra så jag kunde åka och handla. 
Min svägerska är på mig om att jag ska beställa mat via nätet för att kunna åka till affären och hämta färdiga matkassar, tanken är ju god men då jag är en sådan person som går och klämmer, känner och kollar datum på allt så har jag väldigt svårt vid ens tanken att låta någon annan gå och välja varor åt mig, jag är nog en ganska krävande kund, jag vill ha hårda äpplen och päron, jag klarar inte av mjuka tomater, köttet ska vara så fettfritt som det bara går och det får absolut inte vara för kort datum, jag menar betalar man så mycket pengar för matvaror så vill man självklart ha det bästa eller har jag fel? 
Ibland finns det varor som har ett utgångsdatumet inom någon dag bara och då väljer jag självklart ett annat alternativ och det blir lite svårt att göra när man väl fått hem varorna. 
Jaja så länge jag klarar av det så vill jag gå och handla min egen mat. 
Till kvällen blev det innebandy och nu när båda ungarna tränar samtidigt så blir det att sitta i mitten och hålla koll på båda planhalvorna. 
Fröna och Macke var även upp och tittade igår när dom större killarna körde match + att dom sen även åkte till mässhallarna för att kolla på herrarnas A-lag. 
Dom har blivit helt bandytokiga, men inte mig emot, bättre det än att dom går och tjatar på mig och Macke att vi ska hitta på en massa saker hela tiden. 

När vi kom hem och jag tog in posten så hade jag fått två brev från region Östergötland, men jag ska ju inte göra magnetröntgen och datortomografi förens i början av nästa år, men det visade sig vara kallelse till gyn och ultraljud på hjärtat så det har jag att se fram emot nu i december. 
Lika bra att kolla så hjärtat orkar med allt julstök😉
//Bex