Midsommarfirande🌼🇸🇪🍾

(null)
Då var vi hemma och igång igen efter en trevlig midsommarhelg i Gamleby. 
Det blev en första midsommar som hundägare men det gick bra även om man är ovan och det är en stor omställning. 
Men jag som inte är nån partyprisse precis (längre) har ju inga problem med att dra mig undan lite och gå på promenader, jag tycker det är skönt att vila öronen/huvudet från musik och sorlet från alla människor som pratar, jag blir så trött i huvudet när det liksom inte blir nåt sammanhang som det blir typ på en konsert eller show när man koncentrerar sig på en sak, och så hade jag Susanne och hunden Ines med mig oxå som sällskap och med tanke på hur bra våran humor är så krävs det inte så mycket för att brista ut i skratt. 
Själva midsommarfirandet när dom reste stången och dansade fick vi se på avstånd då Bobo inte vågade sig dit, det var alldeles för mycket folk och liv och livsfarliga hästar var det oxå. 
Men i det stora hela så gick det bra, Bobo va jätteduktig med tanke på så mycket hundar som bodde på campingen och han kom till ro på nätterna oxå trots att stugan inte var så stor, men så blev han nog väldigt trött av alla nya intryck. 
Så denna helg var en bra prövning för framtida utflykter. 

Men nu är vi på hemmaplan igen men allt är inte riktigt som vanligt då både barn och Macke är hemma, Macke är nämligen sjukskriven då han har skadat axeln/ryggen, så det är ju en prövning om nåt att ha alla hemma  fast det inte är semester🙈😂
//Bex