Känslosamt.

Även idag har vi gått vilse på New Yorks gator och irrat runt som två yra höns, alltså hade man satt en gps på oss så hade man nog fått sig ett gott skratt, vi försöker utgå från byggnader vi känner igen men så är det ju bara problemet att alla byggnader ser likadana ut från alla håll, så vi har kommit fram till att det systemet inte riktigt funkar.
Ingen av oss kan läsa kartor så vi går ju förbi samma plats säkert två-tre gånger innan vi fattar att vi passerat det förr.
Ont i fötterna får vi och det är väl inte så konstigt med tanke på att en sträcka som till fots ska ta ca: 5min tar ca: 60min för oss så efter dessa sträckor så börjar det verkligen bränna under fötterna.
Både jag och Becca tar ju sådana mediciner som ger biverkningar i både händer och fötter, men vad gör man när man är i the Big Apple.
Roligt har vi iallafall åt våra misstag och skrattar gott gör vi.
Vi får även se en massa saker på våran resa som vi kanske annars hade missat.
Bara det att vi idag hamnade vid Word Trade Center memorial när vi varit i Chinatown och skulle fortsätta nere till vattnet var ju ett plus.
Och jag måste säga att besöka Word Trade Center memorial var nog det mest känslosamma på hela denna resan, det är så oerhört vackert och så fruktansvärt svårt att förstå hur det faktiskt kan ha hänt.
Man minns den dagen och allt man såg på tv men att verkligen stå på plats och läsa namnen på de avlidna från stenmuren öppnar verkligen tårkanalerna.
Mäktigt men samtidigt så sorgligt, det får en att sakna familjen där hemma lite extra oxå.

Nu på kvällen har vi inte bara varit ute och ätit, vi har shoppat en del oxå.
Jag har verkligen börjat hitta kläder som passar mig i både stil och passform, när man väl började gå in i andra butiker utöver de stora märkesbutikerna så finns det verkligen en hel del snyggt.
Man är så inställd på att man ska köpa märken när man åker till USA men mycket av kläderna vi hittat är inga märken vi känner till iallafall, men tyvärr så är kläderna inte jättebilliga för det.
Men man får väl helt enkelt unna sig lite när man ändå är här, och det är alltid kul att ha nånting hemma som ingen annan har;)
//Bex

Kommentera här: