Idag var det Liams tur.

(null)
Det blev en riktigt trevlig avslutning på denna helg. 
Jag och Liam åkte ut till en av Liams klasskamrater, vars mamma (Tess) jag har jobbat med förr i tiden, jag, Tess och även Macke jobbade ihop i bowlinghallen på den tiden då vi inte hade några barn, vi var även på Rhodos samtidigt och jobbade en säsong fast inte på samma ställe då. 
Och nu har alltså våra barn börjat i samma klass. 
Så Liam tyckte det var jättekul att få åka hem till en klasskamrat och leka då det oftast är Linnea som åker till kompisar eller har med kompisar hem, Liam är ju trots allt 2år yngre än Linnea så han har ju mest lekt med kompisarna på gården, men han är avundsjuk på syrran när hon får leka med klasskamrater, men idag var det då alltså äntligen Liams tur. 
Och tro att han var nöjd då vi fick pannkakor till lunch, fika och även bada i pool, plus att Ville hade en massa lego och det är ju en av Liams passioner här i livet, innebandy och lego, med det klarar man sig långt. 
Linnea och Macke stannade oxå ett tag när dom sen kom ut för att hämta oss och då Ville även har en lillebror så var det fullt pådrag när alla fyra satte igång och började leka, det finns plats för mycket energi i dom små kropparna. 

Imorgon återgår vi till vardagen igen och efter fröna lämnats på skolan ska jag gå och ta prover inför behandlingen på onsdag. 
Lika roligt som alltid😉
//Bex 

Kommentera här: