Familjen med bollintresset.

Jaha, då har man två innebandyspelare i familjen nu då. 
Liam har ju som vanligt på lördagar haft innebandyträning idag, men så direkt efter så är det tjejer i årsklassens över som har träning och tränarna för den gruppen har då frågar Linnea om hon skulle vara intresserad av att prova på att träna med dom, Linnea blev först lite osäker eftersom att hon inte tycker att hon är så kunnig på sporten, men då tjejen som tränade flickorna idag kom och peppade Linnea lite och sa att det även fanns en till nybörjare i gruppen så vågade hon sig upp och prova. 
Och nu vet jag att jag är hennes mamma, men helt värdelös var hon faktiskt inte, och speciellt inte när dom spelade match, Linnea är ju inte så feg av sig så hon är ju inte direkt den passiva typen som står bredvid och väntar på bollen utan mer den aggressiva som försöker sno bollen av motståndarna. 
Efter träningen var hon visserligen helt slut utav allt springande men hon tyckte att det var sååå roligt, så hon lär nog vilja fortsätta med detta. 

Till eftermiddagen kom kusinen Nellie hit och ska spendera natten, så jag och tjejerna åkte iväg och skaffade en innebandyklubba till Linnea och även nya inneskor då hon även behöver det till idrotten i skolan. 
Nu har jag/vi värdens snällaste pappa/morfar som snällt ger bidrag till frönas aktiviteter, så det blev inte speciellt dyrt idag ändå😅
//Bex 

Kommentera här: